onsdag 9 april 2008

Burgare från Kimito


Tänk att ha en dotter som åker till Kimito, tar en burgare på en lokal sylta och blir så inspirerad att hon väl hemma tillreder denna läckerhet till hela familjen. Hon gjorde en analys av hamburgaren, identifierade ingredienserna och här har vi den! Kimitoburgaren från MacDaniels!!
Brödet är inköpt, biffarna är blandfärs på helt ordinär smet, såsen är också industriellt framställd. Men det speciella och originella med denna burgare är vitkålen och lingonsylten!
Tänk gärna på kållåda med rårörda lingon.
Så funkar det på landet. Det bästa med husmanskosten används och korvas om till en burgare som passar de flesta. Utmärkt tänkt, tycker jag!
Tack, det var gott!

Han

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

En spännande burgare det där! Låter som det vore värt att smaka!
Kan förresten säga att jag gillar lingonsylt på knäckebröd, det är överraskande gott!

soppor ur ett äktenskap sa...

Din smörgås måste testas!
Ett tillägg: det ska vara också saltgurka i Kimitoburgaren.